Documents relacionats

(pdf, 287 kb)

Recomana el contingut

Curs Garantia Juvenil

Cursos previstos segon semestre 2018

Tots es faran a Mataró i estan orientats a joves a l’atur que busquen feina. El contingut de les formacions l’hem escollit en àmbits que pensem poden tenir sortida laboral.

Per poder fer un curs amb nosaltres gratuïtament, només s’ha de complir el requisit d’estar inscrit a la Garantia Juvenil ,(programa per a joves que no estudien, ni treballen de 16 a 29 anys), i haver-se inscrit al nostre curs. Per fer la inscripció del curs en concret es pot fer on line , entrant a
www.garantiajuvenilcambra.org i enviat un correu electrònic després de seleccionar el curs d’interès, o trucant-nos directament.

Si entreu a cada curs podreu veure el contingut i calendari així com d’altres detalls, per poder assessorar i informar als joves que acudeixin a la vostra oficina.

Cada jove pot fer ,únicament, una formació amb el nostre programa. Prèviament al curs específic triat, el jove rep una orientació laboral de 65 hores necessàries per poder passar a la part específica. Així mateix , al final els donem un diploma, si acompleixen l’assistència mínima que es del 75%. Posteriorment disposem de tutors que fan el  seguiment de cada jove per ajudar-lo a la inserció laboral.

Data i hora de la darrera actualitzaciò
01:18  |  05-09-18